flexvoorelkaar_z

.

Eigenaarschap en de magie van het loslaten: groepscoaching online

In mijn coachingssessies coach ik vooral op eigenaarschap. Het antwoord op de vraag in hoeverre je eigenaar bent van je eigen levensenergie is essentieel als je vol vertrouwen, zelfliefde, bewustzijn en waardevolle inzichten door het leven wil gaan. Als je in het onderwijs werkt ben je automatisch op twee manieren met eigenaarschap bezig: met het eigenaarschap van je leerlingen én met je eigen eigenaarschap.

Daarom is het superwaardevol om in een kleine groep het begrip eigenaarschap eens uit te pluizen. Graag verken ik samen met jou en de groep wat jouw relatie met eigenaarschap in de klas is en in hoeverre je de kunst van het loslaten van controle beheerst. Je vult de schaalvraag uit oplossingsgericht werken in en staat stil bij een persoonlijk doel waarmee je de volgende dag al kan starten. Er is tijd om ideeën uit te wisselen over hoe je leerlingen meer eigenaarschap kunt geven en hoe je zelf bewust aan je eigenaarschap kunt werken.

Deze sessie kan online en daarom kan ik het ook flexibel aanbieden. Bij 3 inschrijvingen kan de sessie al doorgaan. Ik ben flexibel in mijn agenda dus geef vooral uitgebreid je wensen door. De sessie duurt ongeveer 2,5 uur. 

Aanmelden kan via een mail naar barbaralinders@gmail.com, geef in je mail svp aan wat je voorkeursdagen zijn.

45 euro

Barbara