flexvoorelkaar_z

1) Hoe word ik benaderd??

Gefeliciteerd! Je hebt een match! Via Flex of via je eigen netwerk, we helpen we je graag met de volgende stap; De overeenkomst van opdracht inclusief ‘geen werkgeversgezag‘. De school is verantwoordelijk om deze overeenkomst, met jouw voorwaarden, aan jou voor te stellen. Stop hier dus zelf geen tijd in, anders ben je ook verantwoordelijk voor onjuistheden. 

* Helaas is er bij veel bestuurs-overeenkomsten, ondanks het oog van de bestuursjurist, toch sprake van gezagsverhouding wat kan leiden tot rechtszaken mbt belastingdienst. Let dus goed op! Zorg dat je eigen jurist hier naar kijkt of stel de school voor de overeenkomst via Flex aan te bieden.

Een onpartijdige overeenkomst met veel extra voordelen

Heb je gereageerd op een Flexaanvraag, dan heb je de zekerheid dat de school jou de concept-overeenkomst via de administratietool aanbiedt.

Klik op het stroomschema

Met de overeenkomst via flex heb je de zekerheid van een tweepartijenovereenkomst (zonder afhankelijkheid van bureaus) inclusief ‘geen werkgeversgezag’. Jij houdt vervolgens alleen de uren bij en het systeem zorgt er voor dat jij 100% van jouw uurtarief krijgt.  voordeel; je hoeft geen VOG en overeenkomsten te mailen. Scholen hebben hier, met jouw toestemming, toegang tot.

De tool is gratis voor aangesloten zzp’ers en bespaart zowel school als zzp’er veel tijd (en geld).