flexvoorelkaar_z

Profieltips

Tijdens de bijeenkomst van juni kwam de vraag of er ergens profieltips te vinden zijn. Hierbij; klik op het onderwerp en zie de tip.

Scholen ervaren het benoemen van je linkedinprofieltelefoonnummer, mailadres en/of bedrijfsnaam als ‘te graag willen’. Daarom is hier op je profiel een standaard veld voor en raden we het aan dit niet in de omschrijving te benoemen

Je cv uploaden is niet nodig. Voorkom cv-teksten en/of schrijven over jezelf in de derde persoon in je omschrijving

Een diploma uploaden is handig. Benoem bij het uploaden de titel van je diploma en eventueel plaats van studie. Soms werkt de herkenning in je voordeel.

Voor een VOG is het sinds kort ingebouwd de uitgifte datum te noteren. Tip is om in juli en in december een Verklaring omtrent gedrag aan te vragen

De tip is om elke eerste maandag van de maand (luchtalarm) even in te loggen en je profiel plus beschikbaarheid aan te passen.

Je kunt kiezen om je profiel op onzichtbaar te zetten (en geen meldingen meer te ontvangen) of in je omschrijving aan te geven wat je nu doet en wanneer je weer beschikbaar bent

Puntentelling

Puntentelling

Een compleet profiel telt voor 5 punten. Klik op de punten om te zien hoe je deze kunt scoren. Hoe meer punten, hoe hoger je op de vindlijst komt.

Url

Url

Dit is de link van jouw profielpagina. Veel zzp’ers gebruiken deze link als uithangbord voor hun diensten naar potentiële opdrachtgevers.

Meer informatie

Meer informatie

Vertel (in max 300 tekens) over je veelzijdigheid, je beschikbaarheid, je werkgebied en eventueel je uurtarief. Dus niet je naam en leeftijd

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Zorg voor een ingevulde kalender zodat scholen je eenvoudig direct kunnen benaderen. Vul je niets in, staat het als NIET beschikbaar.

Werkgebied

Werkgebied

Je ontvangt flexaanvragen binnen deze straal. Scholen gaan er vanuit dat je bereid bent deze km te rijden. Deze kosten zitten in je uurtarief.

Korte beschrijving

Korte beschrijving

Dit is de tekst onder je foto en wordt gebruikt als zoekterm. Hou het algemeen, kort en to-the-point.

Inval | omgeving Utrecht | zwangerschapsverlof | bovenbouw

Expertise

Expertise

Kies de platforms en de expertise waarop jij gevonden wilt worden. Jij bepaalt!

Zichtbaar

Zichtbaar

Zet je profiel op zichtbaar als je gevonden wilt worden (ook voor een overeenkomstvoorstel). Dit geldt voor individuele en collectieve aanvragen.