flexvoorelkaar_z

.

What would Picasso paint?

[website] Would he paint the craziness of this world in big colourful paintings? Or would he paint the emptiness in all the negative energy around us? Would he still paint women? Would he still paint himself? What would Picasso create so he could let go of the shitshow we are living in right now? I think that we can heal ourselves and the world by answering this question in connection with our inner Picasso.

De wereld om ons heen in constant in beweging. Anno 2022 is dat niet altijd prettig voor je eigen energie. Je kunt constant beïnvloed worden door de energie om je heen en als dat zwa-re energie is, zul je je zwaar gaan voelen. Gelukkig ben je zelf de regisseur van je eigen levensenergie en kun je invloed hebben op de energie die je toelaat of loslaat. Voor mij is één van de manieren die goed werkt: creatie. Ik kan dan mijn feminiene creatie-energie inzetten, maar het geeft mij ook simpelweg veel plezier om te schrijven of tekenen. Hoe zwaar de energie ook is die ik wil loslaten, in een tekst of een tekening lukt het loslaten me vaak zonder veel moeite. Ik gun iedereen de kunst van het loslaten en ik denk dat creatie daarin een belangrijke rol kan spelen.

Tijdens mijn sessie, deel ik mijn kennis over de energiekoorden die ons met de wereld om ons heen verbinden, mediteren we samen in de energie van het moment en zet ik een helend veld neer waarin je kunt loslaten wat je niet meer nodig hebt door je eigen magische creatiekracht te gebruiken.

Creatie kan op allerlei manieren: je kunt schrijven, tekenen, zingen, dansen, bouwen, wat er ook maar bij je past. Ik zorg dat er voldoende materiaal is om te schrijven/tekenen/schilderen, maar je kunt ook je eigen materiaal meenemen.

Je bent welkom op een bijzondere plek in Rotterdam op een nader te bepalen moment voor een sessie van ongeveer 3 uur. 

Aanmelden kan via een mail naar barbaralinders@gmail.com, geef in je mail svp aan wat je voorkeursdagen zijn.

Ik wil gerust naar een andere plek in Nederland reizen als er minstens 5 mensen interesse hebben in mijn sessie.

45 euro

Barbara